Boka föreläsning
med Mattias Beijmo

Jag minns vagt den första föreläsningen jag höll om något relaterat till internet, jag tror det var på Telia i Farsta utanför Stockholm. Det var tidigt 1999; mitt starkaste minne är egentligen att det snöade utanför och jag hade dåliga däck. Det har blivit många seminarier, paneldebatter, kurser och liknande sedan dess. Eftersom jag varit duktig på att spara deltagarlistor och sånt, kan jag med relativt god visshet säga att det rör sig om tiotusentals som hört mig prata under åren i Sverige och i utlandet.

Jag gör fortfarande föreläsningar, agerar moderator, debatterar i panel, håller kurs på svenska, engelska eller franska. Om ni är en icke-vinstdrivande organisation vars syfte jag sympatiserar med, så blir det rabatt såklart.

Intresserad? Ta kontakt med hjälp av formuläret på den här sidan.